DEN 53e SÄSONGEN 2006 FÅR VÄL GODKÄNT!?

Säsongen började med en olustig och tveksam skeppare! Så kom vi småningom igång, men Gotland Runt gick helt åt pipan, Hogland kan ju inte heller tillfredställa efter att man lett hela vägen och sedan är 3e i mål! FM gick ju i vidriga förhållanden, så silvret får väl godkänt. Men IMS rankingen tog båten hem för 10e gången! Det är värt en champis tycker besättningen i Syysseilaus fr.h. Niku, Jonte, Basti och Amiralen. Här hade vi velat ha Tarantella i bakgrunden på bilden, som hämnd för den förnedrande bild :-) dom tog efter Volvo Hogland Race! Drickande champagne på stranden, medan vi i bakgrunden förtvivlat kämpade för att nå målet !? -

 

"Reservbesättningen" tog ju dessutom lite i misstag hem Esborankingen i överlägsen stil! Men både Pälsregattan och Karvalakki drar nog ner humöret inför vintern!?

Silver Teamet. Fr. v. efter Amiralen: Janne Kolster, Sanni Nevalainen, Niku och Basti Wärnhjelm. Guldet gick till Charlotta (FE 83), Harald Hannelius och Bronset till Xanthe (ex Carabilla), Sami Penttilä i ett vindfattigt FM.

Etiketten till rankingprisvinet säger rätt mycket!?